Christophorus21 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Pochwale się kolejnym moim dziełem Sklejony i pomalowany w ciągu 2 dni. Wykonany prosto z pudła... Dawny Matchbox... Sklejalność- bdb. Zapraszam do oglądania. Komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Taaa mam ten sam modelik ale nówka sztuka w pudełeczku.Sentymencik z początku lat 90-tych.Zostawię sobie jako pamiątkę pierwszych modeli jakie zaczynałem dłubać.Ale pierwszym modelem był schwimm tamiyowski w 1;35.Pamiętam jaka radocha wtedy była choć same modele matchboxa to bodajże lata 70-te.Ale są i tak fajne a kupując je to już raczej można trafić z drugiej ręki bo nieprodukowane są od wielu lat.Przymierzam się do zrobienia Wespe ale w skali słusznej jedynie w 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 WTF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Pewnie zastanawiasz się co to jest... Fakt , wygląda jak zabawka z kinder niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 7 Października 2012 Autor Share Napisano 7 Października 2012 Panowie... Pamiętajmy, że to jest skala 1/76 a formy tych wyprasek też mają swoje lata. Nie jest to Dragon czy Tamka. Ale klejąc ten model czułem się o kilka lat młodszy... Pamiętam jak będąc w podstawówce widziałem te modele w sklepach... Ach, łezka się w oku kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Przynajmniej podstawkę doprowadź do porządku, gąski pojazdu także. Któż to widział błyszczący się pustynny piasek ; p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Dwa dni na model,hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Każdy jakoś zaczyna Jako podpowiedź - przejrzyj sobie wszystkie wątki. http://modelwork.pl/viewforum.php?f=40 Najważniejsze --> staraj się sklejać czysto, kłaść cienkie warstwy farby i nie spiesz się z klejeniem! I w koło Macieju. Z każdym modelem będzie progresja. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi