gulus Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Nie dogadaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Może trochę pomogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lancer Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Dzięki za fatygę, te fotki to już mam Od kilku dni siedzę i ściągam wszystko co się da. Ale... dostałem taki planik: W dolnej części ten pręt wygląda na to, że jest po prostu wygięty i tyle. Nic to, pora lecieć dalej, kupa roboty jeszcze czeka. Cudów nie ma co szukać. Po prostu zastanawiałem się, po co on jest tak wygięty, czy nie prościej kąty proste było tam zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lancer Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 (edytowane) Postanowiłem napisać nowy post, bo mam jak na razie jeszcze jedną zagadkę, a dotyczy ona innego elementu. Zwróćcie uwagę na sposób łączenia płyty dolnej z denna. Widać wyraźnie, że spawy płyty dolnej kończą się na wysokości fundamentu wahacza i nie dochodzą do końca krawędzi płyty. Wydaje mi się, że płyta czołowa jest w tym miejscu wycięta w kształcie odwróconego L. Innego wyjścia nie ma, ale potrzebuję potwierdzenia fotograficznego. Z prawą stroną nie ma problemu. Fotka jest jasna i klarowna. Czy ktoś może ma zdjęcie spodu prawej strony? Edytowane 14 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Mam z 400 fotek , głowne polskich, ale z tym mocowaniem, to za dużo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Ups, nie sprawdziłem wielkości obrazka i przesadziłem, jakby nie podobał się, to go usunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lancer Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Akurat robię niemieckiego A6, ale prawie cały kadłub i spora część wierzy jest kompatybilna z polskimi Leonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Ja bawię się w polskiego i mam problemy z tymi "nakładkami" na te tylne dwa haki po bokach, Chyba z kartonu je zrobię (po nasączeniu CA). Chyba jednak to nie ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Za zgodą autora fotografii, przeniosłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Na czołgach nie ma żadnych oznaczeń państwowych. Jest numer rejestracyjny, numer taktyczny na wieży, oznaczenia pododdziału i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Sierpnia 2017 Share Napisano 16 Sierpnia 2017 Święto Wojska Polskiego - Warszawa 15.08.2017 Album: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Link do albumu: https://photos.app.goo.gl/9W9AHn2VD5PmdsSeA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Link do albumu: https://photos.app.goo.gl/Y7EcpzzGGm5R3evi6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi