Michał81 Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Tym razem nic historycznego, ale zlecenie to zlecenie, a i powrót do dawno niemalowanej tematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Ładnie wymalowana. Jakim rodzajem farb malujesz - oleje, akryl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Fajne malowanie Planujesz (bądź zleceniodawca planuje ) kolejne modele z Dark Vengance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Piękny. I w barwach mojego Aplha Legionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Witam, fantastycznie paskudny:) Może byś warsztat pokazał, bo wiele można się od Ciebie nauczyć... Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Zazdroszczę takich umiejętności malowania figurek. Najbardziej podoba mi się malowanie części jakby to ująć organicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Bardzo fajny. Wygląda moim zdaniem lepiej niż w malowaniu "pudełkowym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Też jestem za tutorialem części organicznych. Tym bardziej, że czekają na mnie Oblity i Hellbrute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 W odpowiedzi na pierwsze posty - maluję akrylami, na mokrej palecie. Czasem robię washe olejne, jak mi się nie uda dopasować koloru do akrylowego. Z zestawu DV może się jeszcze coś trafi, na razie na warsztacie dwie limitowane figurki - Captain Sigarius i Captain Draco. Tutorial, przynajmniej częściowy postaram się zrobić na przykładzie limitowanego Ogre Tyrrant, bo jest następny w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi