Jamat Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Witam wszystkich. Już od dłuższego czasu jestem tutaj na forum, ale nie udzielałem się. Więc czas pokazać coś swojego. Model wykonany jakiś czas temu, zdaje sobie sprawę z wielu moich niedoskonałości w wykonanym modelu. Malowanie afrykańskie przy pomocy farb Vallejo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Fajny, dużo piasku odpowiednio na pustynię jedyne co razi to za duże i za jasne plamy po oleju? na kołach jezdnych a także jednolita i monotonna rdza wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Model piękny. Jest tak styrany, że wygląda na egzemplarz porzucony na pustyni i odnaleziony po 10 latach. Chyba, że to zamierzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Ciekawie zrobiony model. Zdjęcia chyba trochę przeklamują kolory, bo widać inne na różnych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 Witam. W rzeczywistości model jest bardziej stonowany niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Model bardzo fajny podstawka też jedynie jak zaznaczył kolega te plamy na kolach nie do końca pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi