Skocz do zawartości

Nowy photobucket - WTF?

kubisz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Kolegów spotkał się już z nową wersją photobucketa? Do wczoraj wszystko było cycuś - nigdy nie narzekałem, "obłsugę" znałem już na pamięć. Dzisiaj chciałem wrzucić kilka zdjęć i... kupa raz, jak powiedziała mucha w barze Jak ustawić wielkość wgrywanych zdjęć? Czy w ogóle jest to konieczne przy wgrywaniu, może można wybierać wielkość przy wstawianiu linków na forum? Jak pobrać hurtowo linki dla wielu zdjęć (wcześniej wgrywając np. walkaround mogłem kilkoma kliknięciami pobrać linki do kompletu fotek jednocześnie)? Gdzie teraz znaleźć link do "klikalnej" miniaturki choćby dla pojedynczego zdjęcia?

Ogólnie tragedia i katastrofa. Kur wica mnie trafiła kiedy chciałem dziś użyć tego dziadostwa, no i się poddałem... A tak było fajnie do tej pory... Wiem, że wielu z Was ma konta na fotowiadrze, więc bardzo liczę na pomoc

Wiem, widziałem, próbowałem - żeby jeszcze to działało... U mnie (i u kolegi) po kliknięciu tej opcji okno przeglądarki się przyciemnia i nic się nie dzieje przez dłuższy czas (ileż można czekać?). Ale tu już nie wiem, czy jest to wina fotowiadra, czy naszych komputerów/przeglądarek...

U mnie też wróciło, musiałem tylko zaznaczyć powód, dlaczego nie chcę nowego wiadra

A tak między nami, często się tam zmienia architektura, ale tym razem to chyba coś ostrzejszego przypalili tworząc tę wersję... Kompletnie nie można się połapać

No to nie mam pojęcia, co u mnie nie gra... Kilkam normalnie tę komendę, to jest tak jak pisałem. Jak kliknę, żeby otworzył link docelowy tej komendy w nowym oknie, to znów otwiera to samo gówno. Nie pomaga usunięcie "bety" w adresie - znów jest gówno. Nie mówiąc o tym, że kilka razy przy próbie zalogowania wywala mi komunikat "Username or password is incorrect". A wszystko jest "correct"... No nic, dzięki za odpowiedzi, będę walczył dalej.

Nic nie zjechało... Wiem, że jak coś prostego komuś działa, to ciężko sobie wyobrazić, jak może nie działać komuś innemu. Ale niestety u mnie tak akurat jest Nie jestem jakaś informatyczna noga, ale w tym przypadku to jest takie cholerne uczucie bezsilności, że daj Pan spokój ... Zobaczę wieczorem na innym kompie, na innej przeglądarce. Jeszcze raz dzięki za pomoc

Odkurzyłem starego dobrego Internet Explorera, tam na wstępie przy logowaniu photobucket zapytał mnie o to czy zmienić na nową czy pozostać przy starej wersji, tam zaznaczyłem odpowiednią opcję (była możliwośc napisania komentarza, dlaczego nie podoba mi się nowa wersja - skorzystałem z tej opcji z fucking rozkoszą ) - i po otwarciu we właściwej przeglądarce już jest ok.

Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.

Kiedy to nowe wskoczyło?

Wczoraj wieczorem albo dziś rano.

Zaintrygowany tematem włączyłem photobukieta i nie widzę żadnych zmian.

Być może po komentarzach (wspominałem o takiej możliwości) moim oraz również mającego podobne kłopoty kolegi, fotobukiet zrezygnował z wersji "beta"?

Nie pokonali nas Krzyżacy, Turcy, Szwedzi, Naziści, przetrzymaliśmy feudalizm, rozbiory, socjalizm, to i photobucketem damy sobie radę, nawet jak bedą atakować z zaskoczenia i w różnym czasie

• 2 months later...