plastikk Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 http://sieradz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1588101,czolg-wyciagany-z-dna-starorzecza-zdjecia,id,t.html#1cad1566010c09c0,1,3,5 Mam nadzieję że trafi do Poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 I ja mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Prywatna inicjatywa i prywtne ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Kolejna wspaniała wiadomość po tym trofiejnym Reno R17 z Afganistanu . Ja do dzisiaj nie mogę przeboleć tej Pantery z Czarnej Nidy wydobytej i opylonej do Ameryki przez jakiegoś cwaniaka, nie wspominając o 2 Spitfire z MWP i Aircobrze zamordowanych w latach 50- tych przez podchorążych z WAT-u .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 25 Października 2012 Autor Share Napisano 25 Października 2012 Najważniejsze by została w Polsce...i poddana ''liftingowi'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Aby nie skończyła jak PANTERA Z NIDY (WYEMIGROWAŁA DO USA) To jest perełka ,odnowić i pokazywać inny że też potrafimy , a nie do prywatnego bogacza który jest już u Ś.Piotra . zbierał ,zbierał i co z tego ma . Arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Nie ważne gdzie trafi, ważne aby w dobre ręce, kogoś kto zna się na rzeczy i nie zamknie jej na 4 spusty. Ogólnie to świetne znalezisko, oby tylko nam Walentynka nie "zginęła" gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Myślę że ta walentyna podzieli los Pantery wyciągniętej z Czarnej Nidy, ponieważ napis na kamizelkach panów zaangażowanych bezpośrednio w wydobycie(patrz fotki) nie pozostawia złudzeń Do Poznania nie trafi , chyba że Pan Owsiak odpali w styczniu ze ściepy narodowej niemałą sumkę na walentynę , wtedy tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Bądźmy dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 12 Grudnia 2013 Share Napisano 12 Grudnia 2013 Panowie, krótko i na temat. Vala jest naprawdę w dobrych rękach i za granicę się nie wybiera. A to, że będzie jeździć o własnych siłach, jestem spokojny. Toperz0, przekaż proszę pozdrowienia dla całej ekipy, Janusza i p. Jacka Kopczyńskiego. Od tego gościa "podobnego do warsa" z Wrocławia, jak mnie chłopaki za pierwszym razem przechrzcili jak byłem u Was z wizytą. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi