plastikk Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 http://sieradz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1588101,czolg-wyciagany-z-dna-starorzecza-zdjecia,id,t.html#1cad1566010c09c0,1,3,5 Mam nadzieję że trafi do Poznania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub97 Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 I ja mam taką nadzieję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Prywatna inicjatywa i prywtne ręce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Kolejna wspaniała wiadomość po tym trofiejnym Reno R17 z Afganistanu . Ja do dzisiaj nie mogę przeboleć tej Pantery z Czarnej Nidy wydobytej i opylonej do Ameryki przez jakiegoś cwaniaka, nie wspominając o 2 Spitfire z MWP i Aircobrze zamordowanych w latach 50- tych przez podchorążych z WAT-u .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Najważniejsze by została w Polsce...i poddana ''liftingowi'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni44 Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Aby nie skończyła jak PANTERA Z NIDY (WYEMIGROWAŁA DO USA) To jest perełka ,odnowić i pokazywać inny że też potrafimy , a nie do prywatnego bogacza który jest już u Ś.Piotra . zbierał ,zbierał i co z tego ma . Arni44 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Nie ważne gdzie trafi, ważne aby w dobre ręce, kogoś kto zna się na rzeczy i nie zamknie jej na 4 spusty. Ogólnie to świetne znalezisko, oby tylko nam Walentynka nie "zginęła" gdzieś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabotnik Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Myślę że ta walentyna podzieli los Pantery wyciągniętej z Czarnej Nidy, ponieważ napis na kamizelkach panów zaangażowanych bezpośrednio w wydobycie(patrz fotki) nie pozostawia złudzeń Do Poznania nie trafi , chyba że Pan Owsiak odpali w styczniu ze ściepy narodowej niemałą sumkę na walentynę , wtedy tak ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Bądźmy dobrej myśli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmodel Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Panowie, krótko i na temat. Vala jest naprawdę w dobrych rękach i za granicę się nie wybiera. A to, że będzie jeździć o własnych siłach, jestem spokojny. Toperz0, przekaż proszę pozdrowienia dla całej ekipy, Janusza i p. Jacka Kopczyńskiego. Od tego gościa "podobnego do warsa" z Wrocławia, jak mnie chłopaki za pierwszym razem przechrzcili jak byłem u Was z wizytą. Pozdrawiam Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts