plastikk Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 http://sieradz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1588101,czolg-wyciagany-z-dna-starorzecza-zdjecia,id,t.html#1cad1566010c09c0,1,3,5 Mam nadzieję że trafi do Poznania... Cytuj
Demonion Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Prywatna inicjatywa i prywtne ręce. Cytuj
Adams M1A1 Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Kolejna wspaniała wiadomość po tym trofiejnym Reno R17 z Afganistanu . Ja do dzisiaj nie mogę przeboleć tej Pantery z Czarnej Nidy wydobytej i opylonej do Ameryki przez jakiegoś cwaniaka, nie wspominając o 2 Spitfire z MWP i Aircobrze zamordowanych w latach 50- tych przez podchorążych z WAT-u .Pozdrawiam Cytuj
plastikk Napisano 25 Października 2012 Autor Napisano 25 Października 2012 Najważniejsze by została w Polsce...i poddana ''liftingowi'' Cytuj
Arni44 Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Aby nie skończyła jak PANTERA Z NIDY (WYEMIGROWAŁA DO USA) To jest perełka ,odnowić i pokazywać inny że też potrafimy , a nie do prywatnego bogacza który jest już u Ś.Piotra . zbierał ,zbierał i co z tego ma . Arni44 Cytuj
Kamil K. Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Nie ważne gdzie trafi, ważne aby w dobre ręce, kogoś kto zna się na rzeczy i nie zamknie jej na 4 spusty. Ogólnie to świetne znalezisko, oby tylko nam Walentynka nie "zginęła" gdzieś. Cytuj
Rabotnik Napisano 28 Października 2012 Napisano 28 Października 2012 Myślę że ta walentyna podzieli los Pantery wyciągniętej z Czarnej Nidy, ponieważ napis na kamizelkach panów zaangażowanych bezpośrednio w wydobycie(patrz fotki) nie pozostawia złudzeń Do Poznania nie trafi , chyba że Pan Owsiak odpali w styczniu ze ściepy narodowej niemałą sumkę na walentynę , wtedy tak ! Cytuj
bigmodel Napisano 12 Grudnia 2013 Napisano 12 Grudnia 2013 Panowie, krótko i na temat. Vala jest naprawdę w dobrych rękach i za granicę się nie wybiera. A to, że będzie jeździć o własnych siłach, jestem spokojny. Toperz0, przekaż proszę pozdrowienia dla całej ekipy, Janusza i p. Jacka Kopczyńskiego. Od tego gościa "podobnego do warsa" z Wrocławia, jak mnie chłopaki za pierwszym razem przechrzcili jak byłem u Was z wizytą. Pozdrawiam Jacek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi