wolfenstein Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Mój ostatni model.Najtrudniejszą kiedykolwiek zrobiłem. Object 279 i T-34 1:72 Zvezda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 świetny, bardzo oryginalny model! byłem ciekaw, kto go sklei i pokaże. gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Bardzo mi się podoba! Oryginalny i fajnie zrobiony z wyważonym, efektownym cieniowaniem. Zaczynam zazdrościć...a stąd już tylko kroczek do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Maszyna wygląda super. Myślałem, że to "bydle" jest większe w stosunku do ważącego o ponad połowę mniej T-34. No cóż, człowiek uczy się całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 No efektowny inny do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Pojazd fajny a malowanie bardzo dobre brakuje mi 2-3 zacieków rdzy aby dodać większego smaku całemu wyglądowi ale jest super Co to za model i gdzie można go dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Dziękuję za komentarze! http://www.tracks-n-troops.eu/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=14_1&products_id=10888 Wziąłem go tutaj:http://www.hobbycult.com/product_info.php?cPath=53_71&products_id=19588&language=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Dzięki za odpowiedź Pojazd mi się podoba ale model w 1:72 42.75 EUR to za duży wydatek na moją kieszeń niezwiązany z moją tematyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Wykonanie czyste acz ładnie eksponujące maszynę. Jednak konstrukcja za kosmiczna jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 SUPER! zawsze mnie nęciła ta konstrukcja. Pisząc "najtrudniejszy" wiem co masz na myśli - Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Dzięki za odpowiedźPojazd mi się podoba ale model w 1:72 42.75 EUR to za duży wydatek na moją kieszeń niezwiązany z moją tematyką PT-91 "Twardy" z Tokoloko kosztuje w 1/72 250 złotych. Czyli jest jeszcze droższy. Fajny cudak. Takie połączenie IS z nie wiadomo czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Dzięki za odpowiedźPojazd mi się podoba ale model w 1:72 42.75 EUR to za duży wydatek na moją kieszeń niezwiązany z moją tematyką PT-91 "Twardy" z Tokoloko kosztuje w 1/72 250 złotych. Czyli jest jeszcze droższy. Fajny cudak. Takie połączenie IS z nie wiadomo czym. ale twardy jest polski Poza tym nie wiem gdzie to kupujesz ? http://www.sklep.tankmodels.pl/tololoko/122-pt-91-twardy-tololoko-pt91.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Ales sie musial przy ogniwkach narobic.....duuuuzo ich. Pierwsza klasa. Gratulacje za cudaka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Dzięki za odpowiedźPojazd mi się podoba ale model w 1:72 42.75 EUR to za duży wydatek na moją kieszeń niezwiązany z moją tematyką PT-91 "Twardy" z Tokoloko kosztuje w 1/72 250 złotych. Czyli jest jeszcze droższy. Fajny cudak. Takie połączenie IS z nie wiadomo czym. ale twardy jest polski Poza tym nie wiem gdzie to kupujesz ? http://www.sklep.tankmodels.pl/tololoko/122-pt-91-twardy-tololoko-pt91.html Taką odpowiedź dostałem ze strony Tokoloko. Być może się ktoś pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Pewnie chodziło im o gotowy model bo po tyle go sprzedają kolekcjonerom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi