Is-7 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Witam. Dzisiaj po bardzo długiej budowie tego modelu mogę w końcu zaprezentować efekty mojej pracy. Do podstawki prawdopodobnie dojdą jeszcze figurki, ale już teraz wstawiam galerię bez nich. Fotki. Mam nadzieję, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Pierwszy raz widzę takie ustrojstwo... z dioramą wyglądać będzie dość klimatycznie- jak dołożysz figurantów i śmieci to będzie całkiem ciekawie. Sama maszyna...intrygująca- rodem z Mad Maxa podoba mi się, jak wspomniałem-zwłaszcza z "otoczeniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Bardzo mi się podoba,szczególnie brudzenie oraz efektownie pomalowane gąski. Podstaweczka też wyszła bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Super że go w końcu skończyłeś. Podstawka jest bardzo ładna, model zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Imponujące wykonanie widzę że wstawiłeś w galerię kilka modeli fajnie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi