Skocz do zawartości

Ciągnik artyleryjski JA-12 Miniart 1/35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Tak jak obiecałem w swoim warsztacie wrzucam galerię mojego najnowszego modelu. Miniart odwalił kawał dobrej roboty - to świetny model. Nie ma się co rozpisywać - zapraszam do oglądania. ;)

P1190533.jpg

P1190526.jpg

P1190525.jpg

P1190521.jpg

P1190518.jpg

P1190517.jpg

P1190516.jpg

P1190514.jpg

P1190511.jpg

P1190510.jpg

P1190507.jpg

P1190492.jpg

P1190500.jpg

Pozdrowienia

Napisano

Czołem

Oto według mnie "najżywszy" model pancerny z Lublina. Wyróżniał się kolorystyką, nawet zza lin

Pozdrawiam

Przemo

Napisano

Oj powiem ci Przemek, że twoje też się wyróżniały. Ciężko było wybrać model, żeby kogoś nie skrzywdzić. Ale potwierdzam, ładnie zrobiony. Kolorytu dodają smaczki w postaci ładunku na skrzyni.

Napisano

Dzięki. A to różne bambetle żywiczne pokupywane tu i tam na giełdach modelarskich, plus trochę różnych plastików z zestawów miniartu(skrzynki na amunicję) i Tamyia(kanister).

Napisano

To co odwalił Miniart to nic, w porównaniu z tym, co Ty odwaliłeś! Kawał dobrej roboty, świetne malowanie i brudzenie.

Napisano

Bardzo miły w odbiorze model. W końcu drewno na beczce w szarych odcieniach, a nie w kolorze mahoniu. jedyne co mi się rzuciło w oczy to jednostajnie kolorystycznie błoto na kołach. Zdecydowanie odbiega od bardzo fajnie zróżnicowanej kolorystyki nadwozia. Zamierzony efekt czy pośpiech przed zawodami? ogólnie duże brawa

Napisano
Bardzo miły w odbiorze model. W końcu drewno na beczce w szarych odcieniach, a nie w kolorze mahoniu. jedyne co mi się rzuciło w oczy to jednostajnie kolorystycznie błoto na kołach. Zdecydowanie odbiega od bardzo fajnie zróżnicowanej kolorystyki nadwozia. Zamierzony efekt czy pośpiech przed zawodami? ogólnie duże brawa

Zamierzony, wcześniej już robiłem model pochlapany wszelkimi błotnymi odcieniami, ileż można tak samo.

W każdym razie dzięki za komentarze.

Napisano

Jest piękny.

Nieźle wyszła Ci modulacja koloru na nadwoziu...

Przyłączam się do opinii, że MiniArt przygotował starannie model, ale i Twoja praca też robi wrażenie...

Przy następnym modelu popracuj nad ułożeniem gąsienic- niezbyt równo leżą i są dość kanciaste na kołach napędowych...

Gratuluję, Kamilu!

Napisano

Jest piękny.

Nieźle wyszła Ci modulacja koloru na nadwoziu...

Przyłączam się do opinii, że MiniArt przygotował starannie model, ale i Twoja praca też robi wrażenie...

Przy następnym modelu popracuj nad ułożeniem gąsienic- niezbyt równo leżą i są dość kanciaste na kołach napędowych...

Gratuluję, Kamilu!

Napisano

Gratuluję wykonania pięknego modelu,dla mnie bomba naprawdę model świetny,dodatki dodają fajnego wizualnie efektu ,już nić przy nim nie rób.EXTRA

Napisano (edytowane)

Witam!

Pięknie i tyle.....

Edytowane przez Gość