Kamil K. Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Cześć, Tak jak obiecałem w swoim warsztacie wrzucam galerię mojego najnowszego modelu. Miniart odwalił kawał dobrej roboty - to świetny model. Nie ma się co rozpisywać - zapraszam do oglądania. ;) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Czołem Oto według mnie "najżywszy" model pancerny z Lublina. Wyróżniał się kolorystyką, nawet zza lin Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Oj powiem ci Przemek, że twoje też się wyróżniały. Ciężko było wybrać model, żeby kogoś nie skrzywdzić. Ale potwierdzam, ładnie zrobiony. Kolorytu dodają smaczki w postaci ładunku na skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Bardzo ładny, a te dodatki na skrzyni to jaki zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 30 Października 2012 Autor Share Napisano 30 Października 2012 Dzięki. A to różne bambetle żywiczne pokupywane tu i tam na giełdach modelarskich, plus trochę różnych plastików z zestawów miniartu(skrzynki na amunicję) i Tamyia(kanister). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 To co odwalił Miniart to nic, w porównaniu z tym, co Ty odwaliłeś! Kawał dobrej roboty, świetne malowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Bardzo miły w odbiorze model. W końcu drewno na beczce w szarych odcieniach, a nie w kolorze mahoniu. jedyne co mi się rzuciło w oczy to jednostajnie kolorystycznie błoto na kołach. Zdecydowanie odbiega od bardzo fajnie zróżnicowanej kolorystyki nadwozia. Zamierzony efekt czy pośpiech przed zawodami? ogólnie duże brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Warzywa wiezie. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 31 Października 2012 Autor Share Napisano 31 Października 2012 Bardzo miły w odbiorze model. W końcu drewno na beczce w szarych odcieniach, a nie w kolorze mahoniu. jedyne co mi się rzuciło w oczy to jednostajnie kolorystycznie błoto na kołach. Zdecydowanie odbiega od bardzo fajnie zróżnicowanej kolorystyki nadwozia. Zamierzony efekt czy pośpiech przed zawodami? ogólnie duże brawa Zamierzony, wcześniej już robiłem model pochlapany wszelkimi błotnymi odcieniami, ileż można tak samo. W każdym razie dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Jest piękny. Nieźle wyszła Ci modulacja koloru na nadwoziu... Przyłączam się do opinii, że MiniArt przygotował starannie model, ale i Twoja praca też robi wrażenie... Przy następnym modelu popracuj nad ułożeniem gąsienic- niezbyt równo leżą i są dość kanciaste na kołach napędowych... Gratuluję, Kamilu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Jest piękny. Nieźle wyszła Ci modulacja koloru na nadwoziu... Przyłączam się do opinii, że MiniArt przygotował starannie model, ale i Twoja praca też robi wrażenie... Przy następnym modelu popracuj nad ułożeniem gąsienic- niezbyt równo leżą i są dość kanciaste na kołach napędowych... Gratuluję, Kamilu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Gratuluję wykonania pięknego modelu,dla mnie bomba naprawdę model świetny,dodatki dodają fajnego wizualnie efektu ,już nić przy nim nie rób.EXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) Witam! Pięknie i tyle..... Edytowane 1 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Witam!Pęknie i tyle..... Może nie pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Oby nie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Ups! Literówka...poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Nic się nie stało, ale fajnie brzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi