DawidM Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Figurka z kolekcji Andrea Miniatures 80mm. Wątek warsztatowy tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=112&t=35240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Bardzo oryginalny temat. Odskocznia dla całego tego 'goebbelsowa'. Gratuluję kolorowej - jesiennej - jak najbardziej na czasie pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 miło popatrzeć na coś tak innego od typowych tu wątków. trochę magii w życiu zawsze się przyda. mam nadzieję, że prezent się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Dla mnie trochę za dużo na tej podstawce ale poza tym ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Fajnie to wyszło też będę musiał kiedyś zrobić taki wolny projekt Brakuje mi tylko mrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Fajna mrów a przy okazji z znalazłem ptasznika i potworka z "żołnierzy kosmosu" . Coraz więcej pomysłów tylko kasy i czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidM Napisano 9 Listopada 2012 Autor Share Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Mrówa fajna. Nawet nie wiedziałem, że Heller coś takiego wypuścił. Chyba ta mrówa samotnie tylko, albo do jakiejś scenki rodem z japońskich horrorów. 15cm to trochę za dużo do tego projektu. Edytowane 9 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Fajna mrów a przy okazji z znalazłem ptasznika i potworka z "żołnierzy kosmosu" . Coraz więcej pomysłów tylko kasy i czasu brak. Stwory ze StarshipTroopers spokojnie ci odsprzedam. Pięć mi zostało arachnidów, więc daj znać, gdybyś nagle miał czas i pieniądze. Natomiast Haller niewiele miał wspólnego z modelarstwem, troska o lampasy zanadto go pochłaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi