Peter_D Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Cześć, może i tu komuś się spodoba Udało mi się dokończyć Sokoła. Skala 1:144, ale można było się po niej więcej spodziewać, jak np płaskie rury czy łączniki lotek silnika. Myślę, ze kolor wyszedł całkiem niezły, Nie płaski szary, ale ładne połączenie piaskowego, białego i czarnego. Ogólnie jestem całkiem zadowolony z tego bazowego koloru, tym bardziej, że to już drugie podejście przy tym Sokole. Również uważam, że zadrapania, zacieki i obicia wyszły całkiem dobrze, nie wiem czy nie przesadziłem, ale chyba może być. Żadnych kalkomanii tylko maskowanie i malowanie. Osobiście muszę jeszcze przy następnych modelach popracować nad "biedronką" i zaciekami, to te mogłyby mi zdecydowanie lepiej wyjść ;) Więcej zdjęć gotowego modelu, tutaj: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=3350&title=millennium_falcon_1144_fine_molds.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Mnie też się podoba, lubię klimaty SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Wyszedł super, ślady kosmicznej eksploatacji, bardzo przekonujące. Gratuluje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Dzięki Panowie...jest to najlepszy z moich Sokołów, zwłaszcza, ze jest on pierwszym i wiem, ze mógł wyjść lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi