Paweł Czarnocki Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Błysnąłem jak chrząstka w salcesonie. Faktycznie wahacz sklejany z dwóch połówek ..... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca W dniu 14.02.2026 o 12:26, Cypis napisał: Ciekawe, ktoś wie może czy planują również wersję 122S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreya Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Ramki z częściami modelu TOR M2 w skali 1/72 ze Zvezdy . Wg. info ze sklepu firmy Drim będzie prawdopodobnie z dostawą w drugiej połowie marca tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca W dniu 15.11.2025 o 23:57, _OldMan_ napisał: W Czeskim Modelarzu nr. 2/2026 zamieszczono recenzje i artykuł an temat wydanego przez Zvezde iS-2, zamieszczono tam też kilka zdjęć pojazdów, dla których dołączono kalki do tego modelu. Tekst traktuje o tych pojazdach. W sumie 4 strony, jedna recenzja reszta uwagi dotyczące pierwowzorów .. Jeżeli jest zainteresowanie to mogę zeskanować i podesłać, ale tłumaczyć mi się nie chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Jakbyś wystawił tu skany, zawsze możemy to przepuścić przez Sztucznego Studenta (AI-LLM) i dostaniemy tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Żeby wystawić musiałbym zapytać redakcję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Czwartek o 19:50 Share Napisano Czwartek o 19:50 W dniu 7.03.2026 o 13:26, Paweł Czarnocki napisał: Błysnąłem jak chrząstka w salcesonie. Faktycznie wahacz sklejany z dwóch połówek ..... jak Tobie wachacze Zvezdy nie pasują , to sobie bedziesz musiał poszukać gdzie kupić wachacze z firmy SPM (Studio Perfect Model) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Sobota o 15:21 Share Napisano Sobota o 15:21 albo bedziesz miał do wyboru jeszcze takie wachacze , do koloru do wyboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 20:31 Share Napisano Sobota o 20:31 Noooo taaa do wyboru. Wesołek jesteś Cypisku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Sobota o 21:24 Share Napisano Sobota o 21:24 5 godzin temu, Cypis napisał: albo bedziesz miał do wyboru jeszcze takie wachacze , do koloru do wyboru Armia radziecka z Tobą od dziecka. To chyba dla masochistów modelarstwa...... Wystarczy klej Tamiya Extra Thinn i nożyk, efekt będzie podobny z wykorzystaniem zestawowego elementu zawieszenia. Drukarka 3D teraz jest praktycznie wszędzie dostępna, Jaki sens ma zakup praktycznie niewidocznych elementów za ruble gdzieś pod URALEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano wczoraj o 07:36 Share Napisano wczoraj o 07:36 W dniu 14.03.2026 o 22:24, robertmodelarz napisał: Armia radziecka z Tobą od dziecka. To chyba dla masochistów modelarstwa...... Wystarczy klej Tamiya Extra Thinn i nożyk, efekt będzie podobny z wykorzystaniem zestawowego elementu zawieszenia. Drukarka 3D teraz jest praktycznie wszędzie dostępna, Jaki sens ma zakup praktycznie niewidocznych elementów za ruble gdzieś pod URALEM. Coponiektórzy wykonują precyzyjne odwzorowanie wnętrza np. Pantery lub innego Tygrysa a później to zakrywają pancerzem czy wieżą wiec nie tylko "armia radziecka z Tobą od dziecka" i nie tylko "pod uralem" i nie tylko "za ruble" co nie zmienia faktu, że podobnie jak przedmówca uważam ... ps. odwzorowując IS-2 pułku czołgów ciężkich WP przekraczającego kanał hohenzolernów a jadącego bez jednego z kół, można by było jeden taki wahacz wykorzystać. ps:https://kresy.pl/kresopedia/zbrodnia-w-siedliskach-niemcy-zamordowali-rodzine-barankow-za-pomoc-zydom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano wczoraj o 18:21 Share Napisano wczoraj o 18:21 W dniu 14.03.2026 o 21:31, Paweł Czarnocki napisał: Noooo taaa do wyboru. Wesołek jesteś Cypisku to jeszcze dołożę produkty od firmy SPM (Studio Perfect Model) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano wczoraj o 20:07 Share Napisano wczoraj o 20:07 Cypis ! Jeżeli niebawem na ulicy ktoś Cię zdzieli pęczkiem rzodkiewki w dyńkę to wiedz, że będę to JA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 20 godzin temu, Paweł Czarnocki napisał: Cypis ! Jeżeli niebawem na ulicy ktoś Cię zdzieli pęczkiem rzodkiewki w dyńkę to wiedz, że będę to JA !! ja jestem tylko donosicielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi