dziabik Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Pozwoliłem sobie zebrać w jednym miejscu swoją radosną twórczość,podział wg skali: maluchy 35mm: Primus Death Ogr skala 54mm: Wiking Saxon Warrior Centurion Legionista Sorondil Zorabeth skala 75mm i 90mm: Ashigaru Samuraj Rycerz z sokołem Siouks Irokez Templariusz Wojownik Markomannów Dowódca Wikingów popiersia Templariusz z Jerozolimy Napoleon Bonaparte plastik 1:72 UH-1 D Wietnam pancerka 1:48 T 34/76 Hobby Boss T 34/85 Hobby Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Super figurki. Podobają mi się wszystkie ale najbardziej to chyba laska na koniu. Popiersie templariusza - czysty Sean Connery. Pojazdy też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Piękna kolekcja figurek. Tylko pozazdrościć takich umiejętności. Mi się chyba najbardziej podoba Irokez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Irokez w brytyjskim wdzianku wymiata .Mam nadzieję,że będziesz nadal rozwijał pancerkę,bo Ci ładnie wychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reeclarck Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 ale najbardziej to chyba laska na koniu. Popiersie templariusza - czysty Sean Connery. Pojazdy też niczego sobie.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Szacun, kawal pieknej roboty. Zgadzam sie z przedmowca - irokez i teplariusz powoduja ze dolna szczeka opiera sie o klawiature.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Super pomalowane figurki, przyjemnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi