pankot13 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) To dawaj Robert z jakimś warsztatem. Model po podkładzie gotowy do malowanka.(pierwszego) Zastanawiam się tylko nad jakimś fikuśnym kamuflażem. Coś mi fotki ostatnio nie wychodzą.Chyba zapomniałem już jak je robiłem. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Nie strasz mnie (zmywaniem oczywiście). Dasz razę za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 To dawaj Robert z jakimś warsztatem. Muszę dokończyć stary. Nie wiem gdzie go teraz znajdę .Więc na pierwszy ogień dokończenie Rysia a zaraz potem Magda Pudel w projekcie grupowym.Czekam niecierpliwie na malowanie Leoparda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 To dawaj Robert z jakimś warsztatem. Muszę dokończyć stary. Nie wiem gdzie go teraz znajdę .Więc na pierwszy ogień dokończenie Rysia a zaraz potem Magda Pudel w projekcie grupowym.Czekam niecierpliwie na malowanie Leoparda No nareszcie zobaczę finał Ryśka, bo już zwątpiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Takie coś umodziłem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Ciekawie, zostawiasz 2-barwnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Elegancko jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Tak Rafał.Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bardzo czysto pomalowane kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Panowie mam do was małe zapytanie nie związane z tematem warsztatu.Mianowicie czy ktoś z was w ciągu ostatniego miesiąca robil może zakupy w tym sklepie; http://izmod.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Czego nie dałeś cieniowania albo modulacji na ten piaskowy? Fajnie wygląda. Co do izmoda to robiłem jakiś czas temu a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 No właśnie, a co z modulacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 No właśnie, a co z modulacją? Zapomniał z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Co do izmoda to robiłem jakiś czas temu a co? Ano robiłem zamówienie ponad miesiąc temu i mimo mojej rezygnacji z powodu tak długiego okresu wyczekiwania,wlaściciel mimo obietnic i dwukrotnych przeprosin nie przesłał mi kasy do tej pory.Już nie wiem co o tym myśleć. A modulacja jest na nowej wersji kamo. Jak nakleję kalki to wstawię foty. Ostateczna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Druga wersja o wiele lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Też ładnie i chyba nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Czekam na 4 odsłonę modelu, może tym razem w germangray? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Model po washu.Fotki lepiej odzwierciedlają kolor niż poprzednie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Co masz jeszcze w planach z nim robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Co masz jeszcze w planach z nim robić? Przede wszystkim skończyć Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Tez lubię sobi jaja robić, he, he. Jakies obicia, dewastacja czy możej bardziej nówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Tak pełna dewastacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Piotr zdecydowanie lepiej . Drugie malowanie to takie w Twoim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Teraz gitara Panie Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Ładnie wyszło, czekam na więcej :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi