pankot13 Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 Dzięki Panowie. Musiałem niestety coś niecoś jeszcze pozmieniać w malowaniu. Ostateczna wersja.Model po filtrze. Jutro kładę kalki i wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 I sie doczekałem! Czekam na szóstą odsłonę tego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Zorganizuj sobie kilka takich modeli bo każda wersja jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Zorganizuj sobie kilka takich modeli bo każda wersja jest super. Ale błagam , nie wracaj do poprzednich! Ta jest najlepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Zorganizuj sobie kilka takich modeli bo każda wersja jest super. Ale błagam , nie wracaj do poprzednich! Ta jest najlepsza! Jak coś zmienisz to się pogniewamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Pisakowy mu mogłeś jeszcze dołozyć jako 3 kolor kamuflazu - wyglądał by fajniej ale i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Trochę się już pogubiłem w ilości odsłon tego modelu ale i tak wygląda super Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Bardzo ładnie to wyglada:)Nic nie dokładaj, fajna czekoladka.Zostaw jak jest i nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 No już się bałem, że ta wersja malowania nie doczeka się odsłony i znowu coś zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Piotr podziwiam Cię za nieustępliwość w malowaniu. Każdy model kilka odsłon .Nawet nie próbuję się wypowiadać. Poczekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Piotr podziwiam Cię za nieustępliwość w malowaniu. Każdy model kilka odsłon .Nawet nie próbuję się wypowiadać. Poczekam na galerię Bo Piotrek to widać taki malocholik , ale efekty są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi