fiedotow Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Robercie. Dzięki . Może wymienię je, ale do końca projektu mało zostało. Ale chcę z tym pojechać na II Bałtycki Festiwal do Koszalina, więc troszkę czasu jeszcze będzie. Woit. A co do tego gostka, to w rzeczywistości tak jak na zdjęciu wygląda jakby kij od szczotki połknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziś zabawa w stolarza... I jak to u stolarzy bywa... Trzy razy ciąłem listewkę i jeszcze była za krótka ... Zrobiłem ramkę ale była troszkę za duża - kwestia kilku milimetrów. Wystarczyłoby wypośrodkować dioramę... Ale w swym niezmierzonym geniuszu postanowiłem zrobić lepiej... I zrobiłem lepiej - nie mówić. Teraz było za mało i podstawa nie wchodziła w ramkę... Postanowiłem przyciąć podstawę... W zasadzie poszło dość sprawnie i bezboleśnie. Małe wyszczerbienie gruntu już zaszpachlowane i schnie... Tak wygląda surowa listewka sosnowa. Natrysk mahoniową bejcą i kilka warstw Sido... Operacja... Tak wygląda razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Do szacownego towarzystwa dołączył fotograf... Reszta tu: viewtopic.php?f=181&t=37688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Rewelacyjna praca, ogromny szacunek za trud włożony w pracy własnej z figurkami Jeżeli chodzi o nieszczęsny murek Strona reprezentacyjna ...i mniej reprezentacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi