czak45 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 (edited) Model skończony. Jak zwykle nie jestem do końca zadowolony. Krzaki zrobione jak zwykle z komosy ciernistej. Liście to posiekane nasiona brzozy. Zapraszam do oceny i dyskusji. Pozdrawiam. Edited January 12, 2013 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Czołem Super, lepiej wygląda ten Roden, niż Italerowska trzy-piątka. Jedna jedyna rzecz, która nadałaby modelowi na podstawie tego "czegoś" - klapki zasobników bocznych w minii, wtedy byłby kosmos ! Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfenstein Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Perfect! Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Przemo zastanawiałem się nad minią. Ale po zdjęciach to jakoś średnio ta teoria pasuje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Pomysł genialny, poszczególne elementy (pojazd, podłoże, żołnierzyk) też niczego sobie, ale całość jakoś mi się gryzie. Sam nie wiem dlaczego. Może za duży kontrast między bielą a zielenią (ale w sumie chyba o to chodziło, prawda? Może odrobinę za świeże to kamo mi się wydaje... Ech, nie wiem. Piechociaż idący z/do niewoli nie miałby raczej chyba garnka na głowie. Oczywiście to tylko moje zdanie, jak napisałem na początku, poszczególne elementy układanki mi się podobają i to bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Tak chodziło mi właśnie o ten kontrast. A piechociaż to jakiś mocno zabłąkany żołnierz - nie koniecznie idący do niewoli. Z kamo sam nie jestem zadowolony. Dzięki za uwagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 A mnie się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triadabor Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Bardzo fajna praca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts