Markuz Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2014 Zgadza się to Mirage. Ale jak widać po ostatniej aktualizacji trafił do zamrażarki. Tymczasowo nie mam weny do dalszego dłubania przy nim. Ale nie wywieszam jeszcze białej flagi. Powiedzmy, że jestem w trakcie przegrupowania i porządkowania sił do dalszej walki z wypustem Mirage Hobby. Mam sporo materiałów. Mogę podesłać na meila. Powodzenia! Co do materiałów to poszło info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 3 Grudnia 2014 Share Napisano 3 Grudnia 2014 Sorrki Zdarza mi się coś napisać, a potem dopiero przejrzeć wątek... i już nie poprawiam. W każdym razie mam szarego RPM i białego jakiegoś, który jest powiedzmy "ok". Temat jest ultramasociacho... chyba szkoda czasu. Materiały podeślę. Dostałem kiedyś bdb plany bryły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Czy projekt ostatecznie skończyłeś? No bo w międzyczasie tekaes w 1/35 z IBG się pojawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Lutego 2018 Super Moderator Share Napisano 6 Lutego 2018 jerzy toś reanimował trupa... obecnie można z wszystkimi takimi projektami - może mało ekologicznie - jedynie ognisko zmajstrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Lutego 2018 Autor Share Napisano 6 Lutego 2018 Hehe no nie spodziewałem się ze na rynku pojawi się TKS w porządnej jakości. A sam warsztat rozgrzebany leży w odmętach szafy. Ale jak przyjdzie czas to się w temacie zmieni nazwę producenta i się temat dokończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 U mnie taki sam trup na półeczce woła o godne miejsce spoczynku w stanie "skończony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi