letalin Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Wygląda, że jedna były dwie wersje owiewki: Tu raczej nie ma: To prototyp. Ma prawo wyglądac trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2013 Dzięki za wyrozumiałą ocenę mojego jaczka, tak jak pisałem wcześniej model był robiony prosto z pudła tak dla zabawy i pewnych eksperymentów. Poniżej zamieszczam po jednej fotce modeli zrobionych po C-130. Ostrzegam że zarówno II jak i I Wojna nie są moim konikiem ale tak jak poprzednio w celu nabycia nowych doświadczeń postanowiłem zaryzykować i oto efekty. Jak dotychczas największy problem sprawia mi imitacja drewna mam nadzieję że to kwestia treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Ale łobuz, chował takie eksponaty. Fokker świetny, Naleśnik słodki. Podobają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 w celu nabycia nowych doświadczeń postanowiłem zaryzykować i oto efekty.. No to Jaczek może stać w tylnym rzędzie, bo masz prawdziwe gwiazdy w pierwszym szeregu. Wracając do osłony kabiny: Nie znalazłem polskiego Jaka, który na pewno nie miał paska. To było b. cienkie i wąskie. Często nie widać na zdjęciach w rozdzielczości spotykanej w wydawnictwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2013 Wzmocnienie było na 100%. Przez moment zwątpiłem i myślałem że znów coś pominąłem ale na szczęście nie w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Wzmocnienie było na 100%. Przez moment zwątpiłem i myślałem że znów coś pominąłem ale na szczęście nie w tym przypadku. Tak pokopałem w domu materiały i chyba faktycznie jest tak, że wzmocnienie jest - choć jest dość cienkim paskiem blachy i na zdjęciach z boku wygląda jakby jego nie było. No to odszczekuje swoje poprzednie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi