Mirek66 Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Witam po dość długiej przerwie Modelik pomalowany farbkami Vallejo jestem zadowolony z koloru gdyż uważam iż jest on najbliższy oryginałowi być może się mylę ale mi sie podoba . Parę fotek jak wygląda model po malowaniu oraz sido . Na razie to tyle . Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Fajnie wygląda kolorek. Użyłeś tego primera jako kolor bazowy czy coś jeszcze na niego psiknąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Września 2013 Autor Share Napisano 18 Września 2013 Cześć ,primer położyłem po całości a potem dodałem trochę białej i miejscami rozjaśniłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Listopada 2013 Autor Share Napisano 4 Listopada 2013 Witam , było troczę wolnego to podziałałem z olejami teraz trochę zadrapań i parę filtrów , jak wyjdzie zobaczymy . Złożyłem też takiego statystę oraz wymieniłem podstawy anten . Wszelkie rady mile widziane gdyż można jeszcze coś skorygować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Na razie ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi