cegie Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Witam. Poniżej mój ubiegłoroczny model. Każdy "elvisowy amerykaniec" kojarzy mi się ze zmęczeniem, stąd taka koncepcja. Zapraszam do galerii. Pocztówki z lat 60 XX wieku: Pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Ja tam sie na samochódach, panie, nie znam, ale ten jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Otwory po listwach, podarte siedzenia, rewelacja. Może tylko faktura rdzy zbyt gruba, w paru miejscach, ale dobre, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Super, może trochę za dużo rdzy pod maską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Jak dla mnie ekstra. Zona ciagle mnie namawia zebym takiego zlomka zrobil, ale jakos odwagi nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Tja, planowałem tak moja impalę potraktować, ale na planach chyba się skończy... Cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi