indus Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Dioramka (1:72).Tym razem Berlin w sektorze amerykańskim. Pantera - Dragon, GMC 353 - Hasegawa, Jeep - Academy,przyczepa Heller, Kubelwagen - przerobione Italieri, figurki Preiser i CMK. Żywność CMK. Reszta, twórczość własna. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Ładnie zrobiona, szczególnie z uwzględnieniem skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 wow. Na pierwszy rzut oka wygląda na 1/35 co świadczy o dokładności i staranności wykonania modeli. Naprawdę duże brawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwak Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Twoja praca bardzo mi sie podoba z wyjatkiem kierownicy w "kiblu" ale mam takie pytanie nie z przekory ale z niewiedzy. Co za jelop wykopal na srodku skrzyzowania taka dziure w bruku nic nie dajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Wzorowałem się na tym rysunku z książki o Berlinie w 1945, faktycznie czołg był niewiele schowany. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Dobre, dobre. Troszkę mi pudru brakuje i więcej takiego ceglanego miału (chociaż widzę, że sprzątają ), ale całośc to naprawdę kawał porządnego modela. Figurki mi szczególnie przypadły do gustu. Good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Hmmm... fotki wcięło. Proszę o uzupełnienie wątku, albo trafi do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Popieram. To samo dzieje się ze zdjęciami w innych tematach - uprasza się o rozważne usuwanie zdjęć z albumów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi