indus Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Dioramka (1:72).Tym razem Berlin w sektorze amerykańskim. Pantera - Dragon, GMC 353 - Hasegawa, Jeep - Academy,przyczepa Heller, Kubelwagen - przerobione Italieri, figurki Preiser i CMK. Żywność CMK. Reszta, twórczość własna. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Ładnie zrobiona, szczególnie z uwzględnieniem skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erykqaz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 wow. Na pierwszy rzut oka wygląda na 1/35 co świadczy o dokładności i staranności wykonania modeli. Naprawdę duże brawka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwak Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Twoja praca bardzo mi sie podoba z wyjatkiem kierownicy w "kiblu" ale mam takie pytanie nie z przekory ale z niewiedzy. Co za jelop wykopal na srodku skrzyzowania taka dziure w bruku nic nie dajaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indus Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 Wzorowałem się na tym rysunku z książki o Berlinie w 1945, faktycznie czołg był niewiele schowany. Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Dobre, dobre. Troszkę mi pudru brakuje i więcej takiego ceglanego miału (chociaż widzę, że sprzątają ), ale całośc to naprawdę kawał porządnego modela. Figurki mi szczególnie przypadły do gustu. Good job! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Hmmm... fotki wcięło. Proszę o uzupełnienie wątku, albo trafi do kosza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Popieram. To samo dzieje się ze zdjęciami w innych tematach - uprasza się o rozważne usuwanie zdjęć z albumów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts