skikut87 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 No i przyszedł czas na makaroniarza... szczerze wypraski bardziej przypominają starą zvezde niż italeri. Po 2 Tygodniach walki uzyskałem takie coś: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Fajnie że wrzuciłeś tego bzydala :P Obserwują na razie bdb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Kolejny makaroniarz. Dasz radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Nieźle to w środku wygląda, nie wiem jak się mają nowe dzieła Italki ale co do starych mam niemiłe wspomnienia. Podglądam dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Kolejny makaroniarz. Dasz radę. jak kolejny w kolekcji mam tylko jednego :P Nieźle to w środku wygląda, nie wiem jak się mają nowe dzieła Italki ale co do starych mam niemiłe wspomnienia. Podglądam dalej. nowe to ona może była przy pierwszych odlewach teraz jest sporo nadlewek śladów po wypychaczach itp. By zlepić jako tako skorupę trza było prostować burty i dokładać kawałki z hipsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ostrowski Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 środek fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Chodziło mi na forum. Jeden już jest w galerii. Jak nic to nic, a jak ktoś zacznie to jakoś tak jak grzyby po deszczu - dokładnie jak teraz z KW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Składałem Semovente, tylko ze starej Tamki i wielce Ci kibiuję. Na razie wygląda obiecująco. Jak składalność tego zestawu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub97 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ja również sobie złożyłem makaroniarza. Był to Carro Armato P40 z italeri. Polecam, bo sklejalność jest dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Ja również sobie złożyłem makaroniarza. Był to Carro Armato P40 z italeri. Polecam, bo sklejalność jest dobra. może potem bo na razie muszę sięuporać z tym brzydalem a w kolejce czekają jeszcze inni Składałem Semovente, tylko ze starej Tamki i wielce Ci kibiuję. Na razie wygląda obiecująco. Jak składalność tego zestawu? Powiem tak formy ewidentnie mają już zużyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 No to koła postarzone i pomalowane. Dodatkowo model został wyszlifowany pryśnięty surface 1000 a następnie zacząłem dodawać detale. Z tak zwanego złomu wykopałem łopatę i uchwyty na narzędzia, trzonek dorobiłem z ramki. Plandeka na wozie to opakowanie po skalpelu a reszta to po prostu czysty hips Jutro podkład i jedziemy z malowaniem tego brzydala A teraz fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Ładnie wyszedł ten wash na kółkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mamma mia!!spagetti-makaroni!! fajny jest!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 i baza pod zabiegi pomalowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twitch Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Świetnie wygląda... zresztą standardowo jak w twoich warsztatach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Nareszcie coś ciekawego i dobrzez zrobione! Do tej pory obserwując zmagania warsztatowe na Forum miałem wrażenie, że w ciągu ostatnich 100 lat wyprodukowano 4 wozy bojowe- Shermana, Tygrysa, Panterę i T-34. Super temat i atrakcyjne pudełko wyszło. Gratulacje za pomysł i realizację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 No i nie wytrzymałem :P nałożyłem filtro washa prosto na farbę Nareszcie coś ciekawego i dobrzez zrobione! Do tej pory obserwując zmagania warsztatowe na Forum miałem wrażenie, że w ciągu ostatnich 100 lat wyprodukowano 4 wozy bojowe- Shermana, Tygrysa, Panterę i T-34.Super temat i atrakcyjne pudełko wyszło. Gratulacje za pomysł i realizację. to poczekaj aż założę kolejny wątek z innym ,,dziwadłem,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Fajny!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Ciekawie wygląda, ale planujesz jeszcze prawdziwnego wash-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Ciekawie wygląda, ale planujesz jeszcze prawdziwnego wash-a? Punktowego by wyciągnąć śruby itp Fajny!! a dzięki bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 (edited) Trochę po pracowałem nad brzydactwem i terazwyglada tak: Od razu mówię że nie nakłonicie mnie na żadne washe zostaje jak jest Edited February 26, 2013 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 porzyjdzie jeszcze na nie rdzawięc nie będą tak bić po oczach, dodatkowo dorobię jeszcze trochę rys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Podoba się. Ale proszę Cię nie przesadź z rdzawieniem tego brzydala. A jako, że maszyna pustynna to przykurz i będzie git. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 rdza że tak powiem ma być suptelna i nie wszędzie, kurzenie też będzie ale na razie czeka mnie malowanie wydechu, osłony rury - metodą nalakier do włosów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skikut87 Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Niewielki postęp dla niewielkiej rzeszy fanów Zawieszenie założone, dorobione obicia i ukurzona wanna: i na koniec mała zabawa Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts