skikut87 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 No i przyszedł czas na makaroniarza... szczerze wypraski bardziej przypominają starą zvezde niż italeri. Po 2 Tygodniach walki uzyskałem takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Fajnie że wrzuciłeś tego bzydala :P Obserwują na razie bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Kolejny makaroniarz. Dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Nieźle to w środku wygląda, nie wiem jak się mają nowe dzieła Italki ale co do starych mam niemiłe wspomnienia. Podglądam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Share Napisano 1 Lutego 2013 Kolejny makaroniarz. Dasz radę. jak kolejny w kolekcji mam tylko jednego :P Nieźle to w środku wygląda, nie wiem jak się mają nowe dzieła Italki ale co do starych mam niemiłe wspomnienia. Podglądam dalej. nowe to ona może była przy pierwszych odlewach teraz jest sporo nadlewek śladów po wypychaczach itp. By zlepić jako tako skorupę trza było prostować burty i dokładać kawałki z hipsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 środek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Chodziło mi na forum. Jeden już jest w galerii. Jak nic to nic, a jak ktoś zacznie to jakoś tak jak grzyby po deszczu - dokładnie jak teraz z KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Składałem Semovente, tylko ze starej Tamki i wielce Ci kibiuję. Na razie wygląda obiecująco. Jak składalność tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Ja również sobie złożyłem makaroniarza. Był to Carro Armato P40 z italeri. Polecam, bo sklejalność jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 Ja również sobie złożyłem makaroniarza. Był to Carro Armato P40 z italeri. Polecam, bo sklejalność jest dobra. może potem bo na razie muszę sięuporać z tym brzydalem a w kolejce czekają jeszcze inni Składałem Semovente, tylko ze starej Tamki i wielce Ci kibiuję. Na razie wygląda obiecująco. Jak składalność tego zestawu? Powiem tak formy ewidentnie mają już zużyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 No to koła postarzone i pomalowane. Dodatkowo model został wyszlifowany pryśnięty surface 1000 a następnie zacząłem dodawać detale. Z tak zwanego złomu wykopałem łopatę i uchwyty na narzędzia, trzonek dorobiłem z ramki. Plandeka na wozie to opakowanie po skalpelu a reszta to po prostu czysty hips Jutro podkład i jedziemy z malowaniem tego brzydala A teraz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Ładnie wyszedł ten wash na kółkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Mamma mia!!spagetti-makaroni!! fajny jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 i baza pod zabiegi pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Świetnie wygląda... zresztą standardowo jak w twoich warsztatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Nareszcie coś ciekawego i dobrzez zrobione! Do tej pory obserwując zmagania warsztatowe na Forum miałem wrażenie, że w ciągu ostatnich 100 lat wyprodukowano 4 wozy bojowe- Shermana, Tygrysa, Panterę i T-34. Super temat i atrakcyjne pudełko wyszło. Gratulacje za pomysł i realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 No i nie wytrzymałem :P nałożyłem filtro washa prosto na farbę Nareszcie coś ciekawego i dobrzez zrobione! Do tej pory obserwując zmagania warsztatowe na Forum miałem wrażenie, że w ciągu ostatnich 100 lat wyprodukowano 4 wozy bojowe- Shermana, Tygrysa, Panterę i T-34.Super temat i atrakcyjne pudełko wyszło. Gratulacje za pomysł i realizację. to poczekaj aż założę kolejny wątek z innym ,,dziwadłem,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Fajny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Ciekawie wygląda, ale planujesz jeszcze prawdziwnego wash-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 Ciekawie wygląda, ale planujesz jeszcze prawdziwnego wash-a? Punktowego by wyciągnąć śruby itp Fajny!! a dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Trochę po pracowałem nad brzydactwem i terazwyglada tak: Od razu mówię że nie nakłonicie mnie na żadne washe zostaje jak jest Edytowane 26 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 porzyjdzie jeszcze na nie rdzawięc nie będą tak bić po oczach, dodatkowo dorobię jeszcze trochę rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Podoba się. Ale proszę Cię nie przesadź z rdzawieniem tego brzydala. A jako, że maszyna pustynna to przykurz i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 rdza że tak powiem ma być suptelna i nie wszędzie, kurzenie też będzie ale na razie czeka mnie malowanie wydechu, osłony rury - metodą nalakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Niewielki postęp dla niewielkiej rzeszy fanów Zawieszenie założone, dorobione obicia i ukurzona wanna: i na koniec mała zabawa Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi