SAGITARIUS Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Nowość z tegorocznych targów w Norymberdze. Prezentowany model to egzemplarz testowy, wkrótce w sprzedaży. Figurka i bambetle na pace nie wchodzą w skład zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo mi się podoba. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Ładny brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Fajna ciężarówka. Wreszcie jakaś aliancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo czysty, ale ładny model. Jako że każdy ma swoje widzi mi się to ja bym dał troszkę kurzu na opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Pogratulować!jaka się cena szykuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki. Model wykonany według pewnych wytycznych, dlatego nie jest ukurzony. Cena jeszcze nieznana, cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Fani Bedfordów na pewno się ucieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 Myślę, że nie tylko fani Bedfordów ale całego sprzętu alianckiego, niegąsienicowego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Bardzo fajna ciężarówka, czy może kolega ma jakieś info co do ewentualnych nowości IBG w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 W siedemdwójce nic zapowiadane nowego nie jest, choć prace trwają. Cierpliwym trzeba być. IBG Models nie zapomniało ani nie porzuciło małej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi