SAGITARIUS Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nowość z tegorocznych targów w Norymberdze. Prezentowany model to egzemplarz testowy, wkrótce w sprzedaży. Figurka i bambetle na pace nie wchodzą w skład zestawu. Cytuj
micmal Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Fajna ciężarówka. Wreszcie jakaś aliancka. Cytuj
bazylms Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo czysty, ale ładny model. Jako że każdy ma swoje widzi mi się to ja bym dał troszkę kurzu na opony. Cytuj
SAGITARIUS Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Dzięki. Model wykonany według pewnych wytycznych, dlatego nie jest ukurzony. Cena jeszcze nieznana, cierpliwości. Cytuj
SAGITARIUS Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Myślę, że nie tylko fani Bedfordów ale całego sprzętu alianckiego, niegąsienicowego ! Cytuj
gumowy01 Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Bardzo fajna ciężarówka, czy może kolega ma jakieś info co do ewentualnych nowości IBG w 1/72 Cytuj
Heilsberg Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 W siedemdwójce nic zapowiadane nowego nie jest, choć prace trwają. Cierpliwym trzeba być. IBG Models nie zapomniało ani nie porzuciło małej skali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi