smialus Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Model składało się przyjemnie. Mała ilość szpachli. Ale kalki to był dramat. Z poprzednich doświadczeń nie wiem co mnie pokusiło o klejenie tak dużych kalek. Następne będę malował co jest większe. Malowany Gunze, Revell, Model Master i Alcladami. Wash olejny i brudzenie sucha pastela. Jest kilka baboli jak drzwi, ale już z tym nie kombinowałem, takie dali kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Model wygląda całkiem przyjemnie. Czy z tego co piszesz należy wnioskować, że cały górny niebieski to kalki? Jeśli tak to ładnie się położyły. Ogólnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Granatowy pasek to kalka jak i czarne paski na skrzydłach. Chodzi o to, że one są w jednym kawałku i ciężko nad nimi zapanować żeby było wszystko równe. Niebieski to farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Podoba mi się, fajnie ubrudzony. Czy w oknach kabiny pasażerskiej zioną czarne dziury, czy też coś je wypełnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 11 Lutego 2013 Autor Share Napisano 11 Lutego 2013 Nie nie ma wypełnienia. Owszem mógłbym to wypełnić, ale przy malowaniu a następnie zerwaniu masek nie pozostało wgłębienie. W paxach raczej nie stosuje wypełniania okienek pasażerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi