Marcin94 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Witam .Mam pytanie jak dociążyć zrobiony model samolotu?Pozdrawiam i proszę o pomoc bo nie mam pojecia jak to zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Witam .Mam pytanie jak dociążyć zrobiony model samolotu?Pozdrawiam i proszę o pomoc bo nie mam pojecia jak to zrobić. Jaki model, jaka skala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Marcin po pierwsze naucz się umieszczać temat w odpowiednim dziale, bo zaraz admin działu dioram Cię opierniczy. Od takich pytań jest dział "Jak zrobić i jak pokazać" A najwygodniej obciążać ołowianymi ciężarkami wędkarskimi, ja czasami używam też whitetacka. Wszystko jest dobre aby tylko dało odpowedni rezultat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Nie ten dział. Mój ojciec sklejał samoloty i zawsze w "dziób" wciskał plastelinę, zawsze pomagało. Prosto, tanio, skutecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triadabor Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Tylko kolega napisał że model już gotowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Tutaj kol. Banny ma patent na takie sprawy http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=36062 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin94 Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 okej dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za złe umieszczenie tematu. .A model to messerschmitt Me P.1099B z revella Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts