Marcin94 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Witam .Mam pytanie jak dociążyć zrobiony model samolotu?Pozdrawiam i proszę o pomoc bo nie mam pojecia jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Witam .Mam pytanie jak dociążyć zrobiony model samolotu?Pozdrawiam i proszę o pomoc bo nie mam pojecia jak to zrobić. Jaki model, jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Marcin po pierwsze naucz się umieszczać temat w odpowiednim dziale, bo zaraz admin działu dioram Cię opierniczy. Od takich pytań jest dział "Jak zrobić i jak pokazać" A najwygodniej obciążać ołowianymi ciężarkami wędkarskimi, ja czasami używam też whitetacka. Wszystko jest dobre aby tylko dało odpowedni rezultat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Nie ten dział. Mój ojciec sklejał samoloty i zawsze w "dziób" wciskał plastelinę, zawsze pomagało. Prosto, tanio, skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Tylko kolega napisał że model już gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Tutaj kol. Banny ma patent na takie sprawy http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=36062 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 okej dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za złe umieszczenie tematu. .A model to messerschmitt Me P.1099B z revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi