LordDisneyland Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Niezły ci wyszedł. Nie mogę się doczekać na podstawkę ;) Jeśli możesz, daj jakąś fotkę "en face" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 2 Marca 2013 Autor Share Napisano 2 Marca 2013 W ruch poszły pigmenty i oleje: Oczywiście jest i podstawka, będzie drzewko i jakiś murek nic specjalnego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Ładnie żeś go przygasił , podstawa też ciekawie się zapowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Ale zmiana pełen wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Bojowo, panocku, bojowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Bardzo mi się podoba, cała relacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 I jasne śrubki poszły w zapomnienie. Coś tam jednak z modulacji pozostało. Kawał modelu ten Żółwik. W Bytomiu stał miniowo - różowy i choć wyglądał dziwnie, to można było zobaczyć co to za krówsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Podstawka nabiera kształtu. Wszystko to samoróbka: drzewo z drutu + mata polaka, mur z gipsu a brama z mosiężnych pręcików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Dalej mi się podoba. Bramę możesz troszkę podniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 10 Marca 2013 Autor Share Napisano 10 Marca 2013 Zasiałem trochę zielonego. Dojdą jeszcze mini krzaczki i wyższa trawa dla urozmaicenia, bo jak na razie trawka wygląda płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Pięknie to wygląda tylko mam jedno ale... ale pewnie o tym wiesz gdzie się podziały ślady gąsienic na ziemi?? To był taki troszkę grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabolek Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Mi również bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Ciekawa praca, model nie często spotykany, podoba się Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 13 Marca 2013 Autor Share Napisano 13 Marca 2013 Skończony. Zapraszam do galerii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=37324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi