Artek82 Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Czy ktoś widział Trafiłem przypadkiem taką firmę Reifra która zrobiła jakieś wznowienie chyba http://www.reifra.de/shop/index.php?cat=c27_Baus-tze-f-r-Flugzeugmodelle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Ta nowa firma leży niecałe 30 km od Zchopau...Daleko tych form nie przenieśli. Fajnie, że wygrzebałeś, trzeba będzie sprawdzić jak z kalkomaniami w tych nowych wydaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 14 Lutego 2013 Autor Share Napisano 14 Lutego 2013 Kalki z tego co widać są te same co dawali do edycji z "ADP model master", czyli kalki eleganckie jakościowo, a wypraski już zajechane, ale tutaj może odświeżyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Cieszy obecność Ju G-23W - może uda się popełnić P-PAWA. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Ostatnio na rynku pojawiło się sporo modeli Plasticart w opakowaniach firmy Wojas, jest nawet Ty-154, cena od 20 do 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Share Napisano 26 Listopada 2013 Kilka nowości-starości http://www.reifra.de/shop/index.php?cat=c27_Baus-tze-f-r-Flugzeugmodelle.html&XTCsid=33ddqd026s5j5mu23v2q4fms01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2014 Kolejne dwa modele w nowych wydaniach tutaj link do strony: http://www.reifra.de/shop/index.php?cat=c27_Baus-tze-f-r-Flugzeugmodelle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Miałem oba i to pomalowane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Przepaki Plasticarta wydawała też firma Nu-Bee w latach 90tych, można trafić na ebayu za rozsądniejsze pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Przepaki Plasticarta wydawała też firma Nu-Bee w latach 90tych, można trafić na ebayu za rozsądniejsze pieniądze. Nu-Bee to był chyba przechrzczony Plasticart po zjednoczeniu Niemiec. Poza innym pudełkiem zawierał te same, dość jednak kiepskie kalkomanie. Te nowe edycje z Reifra, może i drogie, ale mają dużo lepsze kalki, nie takie żółknące, ponad 20 letnie, co ma istotne znaczenie o ile nie chcesz samemu się potem trudzić poszukiwaniem, albo drukowaniem kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Rozumiem, być może mi trafiły się jakieś wyjątkowe bo pożółkłe nie są. Mam tylko jeden kit tej firmy więc nie będę się upierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Kalki nie zżółkły, ale za to ogon się złamał temu misiu. Czyżby poczta stempelek postawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 No ten ogonek brzydko złamany A tak będąc przy Mi-6 to proszę, jest i kolejna "stara" nowość z nawet fajnym box artem Ciekawe czy trafi ta Reifra do Polski, bo bym sobie coś tam zakupił z ladnymi kalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Ciekawe czy trafi ta Reifra do Polski, bo bym sobie coś tam zakupił z ladnymi kalkami A co za problem kupić w necie? Ja z p.Drabikiem już sprowadzałem z Niemiec na swoje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi