Robert Ostrowski Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo fajna rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Pięknie... Pomalutku przymierzam się do niej w 1:32... Ale jeszcze troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Efektownie! Przyjemnie się ogląda... Jedynie krzyże na płatach... nieco przyćmiewają ogólny zachwyt... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Pięknie... Pomalutku przymierzam się do niej w 1:32... Ale jeszcze troszkę... To przymierz się również do zakupu żywic do tego modelu. W zasadzie wystarczy tylko zestaw do kokpitu, bo kabina w wydaniu Revella to jakieś nieporozumienie. Komory podwozia są za to całkiem niezłe i po dodaniu kilku brakujących detali które można wykonać samemu, prezentują się bardzo dobrze. Nie wiem czy jest żywiczny silnik, ale w/g mnie najlepiej jest usunąć plastikowe kable z zestawowego wyrobu i dorobić całe wyposażenie samemu. Silnik revellowski to świetna baza do przeróbek i w sumie układanie kabli, przewodów i wyposażenia elektrycznego (kostki, skrzynki, złączki) idzie całkiem sprawnie i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo przyjemny. Dobrze się ogląda. Zawsze mi się, choć to Niemiec, podobała ta konstrukcja. Gratuliren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Mnie się bardzo podoba. Otwarty silnik nader efektowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Pięknie... Pomalutku przymierzam się do niej w 1:32... Ale jeszcze troszkę... To przymierz się również do zakupu żywic do tego modelu. W zasadzie wystarczy tylko zestaw do kokpitu, bo kabina w wydaniu Revella to jakieś nieporozumienie. Komory podwozia są za to całkiem niezłe i po dodaniu kilku brakujących detali które można wykonać samemu, prezentują się bardzo dobrze. Nie wiem czy jest żywiczny silnik, ale w/g mnie najlepiej jest usunąć plastikowe kable z zestawowego wyrobu i dorobić całe wyposażenie samemu. Silnik revellowski to świetna baza do przeróbek i w sumie układanie kabli, przewodów i wyposażenia elektrycznego (kostki, skrzynki, złączki) idzie całkiem sprawnie i szybko. Hehe Przymierzam się ale najpierw spróbuję od podstaw. Dokumentację już mam sporą... A po cichu marzy mi się wykonanie bez powłok lakierniczych! Szczególnie płat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo ładny, gratuluję. Ostatnie zdjęcie najładniejsze - szkoda że tak skadrowane przy samych skrzydłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 To babol który musze wybadac dlaczego tak się stało- Następnym razem poćwicz maskowanie i malowanie- to prosta sprawa, szczególnie krzyże... i unikniesz takich "baboli"... Tak czy owak- zrobiłeś "kawał dobrej roboty"... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi