Rob Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Witam Wreszcie koniec (przynajmniej na razie) . Sherman Ic Hybrid Hull Dragona 9037 z serii (Imperial Series). Do budowy wykorzystałem blaszki ET- model, silnik TWS 0035 oraz lufę Eduarda Warsztat http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=33285 Pozdrawiam Robert Z. Edytowane 28 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Bardzo fajny ,tylko przydałby się jakiś figurant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Bardzo fajny model. Zarówno w ogólnym wrażeniu, jak i w szczegółach, jak dla mnie wszystko wyszło elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Też mi się podoba. A figurant by się przydał np. zaglądający do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 3 Marca 2013 Autor Share Napisano 3 Marca 2013 Dziękuję za komentarze. Figurki w planach ale za jakiś czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 obejrzałem go sobie na żywo, bardzo przyjemny model ale dwie rzeczy nie pasują do reszty - malowanie części drewnianych oraz liny holowniczej. po małych poprawkach farbami olejnymi będzie jeszcze ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 4 Marca 2013 Autor Share Napisano 4 Marca 2013 Narzędzia i niektóre szczegóły będę musiał rzeczywiście poprawić. Model kończyłem w ostatniej chwili nie wszystko dopracowałem. Do Olsztyna zostało jeszcze trochę czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 "Żądło'' wyszło bardzo fajnie. Mogłeś troszkę bardziej zróżnicować kolorystykę brudzenia ( za bardo jednolite) Chyba,że to tylko wina fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 4 Marca 2013 Autor Share Napisano 4 Marca 2013 Dzięki Były ze trzy odcienie ale jeden szczególnie rzuca się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 no to zapraszamy, moja nagroda za najlepszy model w barwach PSZ czeka na godnych kandydatów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi