TomaszDudek Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 w końcu udało mi sie skończyć jakiś model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 To bardzo ładnie, szkoda tylko, że tracisz czas na Niemców. Ładnie wyszło. Pora na rozpoczęcie kolejnego. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Nie jestem z tych co tylko niemców kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Bardzo ciekawe malowanie. Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Drugi rząd kół powinien mieć ranty wytarte do gołej stali, to samo koła napinające. Kamo bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 no no no... aż przyjemnie popatrzeć! będę miał się na czym wzorować gdy swoją jagdpanthere zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Tomek moje zdanie już znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Fajny ,podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi