bartek33365 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Witam w galerii Albatrosa Manfreda Von Richthofena zwanego Czerwonym Baronem. Poszło z nim o wiele wiele trudniej niż z Fokkerem. Nie wiem czo to jest za sprawą modelu czy producenta. Parę razy miałem ochotę się poddać ale obejrzałem Czerwonego Barona i wena wróciła . Tyle ode mnie czekam na wasze komentarze. I jeszcze takie zdjęcie początku mojej kolekcji szmatopłatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Cześć, podoba mi się ten Albatros. Wygląda na sklejony czysto, poprawnie geometrycznie, z rozsądną dbałością o szczegóły. Malowanie też mi się podoba. Jest wyraźny postęp jakościowy. No i jaki on duży przy Fokkerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Dr I czeka cierpliwie, choć wyjęty został na światło dzienne po obejrzeniu filmu Red Baron. Ale Albatros bardzo przyjemnie się prezentuje. Zawsze mnie fascynowały niemieckie antykamuflaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Po małych poprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Ładny Albatros. Przebija z niego taka... dyscyplina wykonania, bez przegięć i udziwnień. Zdjęcie z Fokkerem przednie, masz parę dyżurną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Fajny maluch! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Albatros prezentuje się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi