bartek33365 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Witam w galerii Albatrosa Manfreda Von Richthofena zwanego Czerwonym Baronem. Poszło z nim o wiele wiele trudniej niż z Fokkerem. Nie wiem czo to jest za sprawą modelu czy producenta. Parę razy miałem ochotę się poddać ale obejrzałem Czerwonego Barona i wena wróciła . Tyle ode mnie czekam na wasze komentarze. I jeszcze takie zdjęcie początku mojej kolekcji szmatopłatów. Cytuj
Mikolaj75 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Cześć, podoba mi się ten Albatros. Wygląda na sklejony czysto, poprawnie geometrycznie, z rozsądną dbałością o szczegóły. Malowanie też mi się podoba. Jest wyraźny postęp jakościowy. No i jaki on duży przy Fokkerku Cytuj
fiedotow Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Dr I czeka cierpliwie, choć wyjęty został na światło dzienne po obejrzeniu filmu Red Baron. Ale Albatros bardzo przyjemnie się prezentuje. Zawsze mnie fascynowały niemieckie antykamuflaże... Cytuj
Wachmistrz Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Ładny Albatros. Przebija z niego taka... dyscyplina wykonania, bez przegięć i udziwnień. Zdjęcie z Fokkerem przednie, masz parę dyżurną Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi