Baldigozz Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 No i dobrnąłem do finału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Bardzo łądny Corsarz Marku ,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Piękna robota. Jeden z moich ulubionych "latawców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Bardzo ładna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Rewelacyjnie wykonany CORSARZ gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Witam, całkiem przyjemny jest, niestety nie ustrzegłeś się kilku błędów, światła pozycyjne na stateczniku pionowym świecą białym światłem w oryginale wiec niebieskie zabarwienie jest niepoprawne, światła pozycyjne na końcówkach skrzydeł są w niewłaściwym miejscu, powinny być na samym rogu krawędzi natarcia. No i brak osłony radaru dopplerowskiego pod brzuchem za przednim podwoziem, nie wiem jak jest w 1./48 ale w 1/72 Hobbyboss umieścił ta cześć w ramce ale nie pokazał w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 Może i te światełka świeciły na biało ale jak nie świeciły, to zapominali je na biało podmalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Nie mogę się napatrzeć na twoje cudo piękna praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Niezwykle efektowny model, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Bardzo ładny,zainspirował mnie i chyba też sobie sprawię Corsair'a.Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 29 Marca 2013 Autor Share Napisano 29 Marca 2013 Dziękuję, dziękuję. Na razie się zmęczyłem rurami choć 3 leżą w różnym stanie zaawansowania. Wzięło mnie na zaległych Japończyków więc hurtem właśnie obrabiam Zero, Raidena, Oskara, Franka i Judy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi