blitzaaa Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Sam nitowałeś? Jezeli tak, to czym? Czy taki był? Bo nie wyłapałem w wątku, a wygląda genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Blitzaaa nitowanie to dzielo producenta nie moje. Ja jedynie w niektórych miejscach odtwarzałem nity które zatarły się podczas szlifowania. Używam do tego narzędzia Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Płatowiec w zasadzie ukończony. Niestety wyniknął mały problem, mianowicie dałem za mały balast na dziobie, przez co model leci na ogon. To teraz albo przykleisz go do podstawki albo możesz spróbować nawiercić otwór w dyszy silnika i przez niego powrzucać do środka ścinki ołowiane. Powstanie coś na kształt grzechotki ale jak potrząśniesz nią skierowaną dziobem w dół a potem postawisz na podwoziu to powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Piekny, czeka u mnie na dnie szuflady...tylko czasu brak na te wszystkie modele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2013 Hadzi jak by co mam kalki Caspera do srebrnego IDFowego, Ouragana też z paszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Piękny jest, dociąż go i leć z Vautourem bo to super maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Izraelski Huragan ukończony. Zapraszam wszystkich do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Wzorcowy model, wzorcowa relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Mołzes zna się na rzeczy! Piękna galeria ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi