elefantes Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Przedstawiam model Shermana, nie wiem niestety A ile, bowiem nie posiadam do niego pudełka, ani instrukcji. Modelik powstał ze złomu modelarskiego, był on ot tak sobie niechlujnie sklejony, nie pomalowany, upaćkany klejem, więc postanowiłem tchnąć w niego nowe życie... Model po kąpieli w krecie i złożeniu na nowo nabrał rumieńców. Ta cała masa dodatków to mój świadomy pomysł. Model raczej mało wiarygodny, kalki to zupełnie inny okres, niemieckie beczki itp., ale czas przy nim spędzony - super! Malowanie pędzelkiem, głównie Humbrol 55, 33, 26. Utwardzenie lakierem bezbarwnym Revell Nr 2. Brudzenie farbkami plakatowymi Aster oraz suchy pędzel. ...oto kilka fotek: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Ogólnie jakbyś dał zdjęcia na który coś widać, a nie miniaturki to byłoby super. Model wygląda na ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 Diabeł tkwi w szczegółach Cały album do obejrzenia tutaj: http://www.fotosik.pl/u/elefantes/album/1419390 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Czołg jak czołg, ale ten plastikowy (współczesny, system chyba Molle) pokrowiec na saperkę, karimatę i plecak Alice z epoki Namu to mogłeś sobie podarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Model wygląda moim zdaniem bardzo fajnie z takim ładunkiem. Sam lubię tak obładowane pojazdy , mam pytanie z jakiego zestawu pochodzi figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 ogólnie fajny poza tym co wymienił kolega Lipstein mnie osobiście nie lezą linki którymi powiązałeś bambetle (oczywiście bardzo dobrze ze to zrobiłeś tylko te linki wyglądają jak żyłka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Bardzo ładny sherman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Model ładny, choć ten kawałek gąsienicy na pace wygląda kiepsko - jak deska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 ...mam pytanie z jakiego zestawu pochodzi figurka Figurkę kupiłem w Bytomiu, jest z mojego pkt widzenia bezfirmowa, chyba z żywicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Tak te linki czy co to jest to generalnie do pomalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despi Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 ogólnie fajny poza tym co wymienił kolega Lipstein mnie osobiście nie lezą linki którymi powiązałeś bambetle (oczywiście bardzo dobrze ze to zrobiłeś tylko te linki wyglądają jak żyłka ) a z czego najlepiej zrobić te linki chodzi mi o materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 ja eksperymentuję z sznurkami od torebek z herbatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi