Grzes Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Czy ktoś z szanownego grona zna zawartość tego pudełka? Cytuj
smk_szkwal Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Kiedyś go widziałem, jesli to jest ten, ale nie sądzę aby ktoś jeszcze robił Scorpiona. Model żywiczny pozwalał zrobić samolot w konfiguracji w jakiej była pełnowymiarowa makieta. Co tam było dokladnie nie pamiętam, ale nie był "nadmierni zdetalizowany". Cytuj
PiterATS Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Czy tak trudno wejść na gogle i sobie poszukać? Nie wiem jak można być takim leniem. Proszę bardzo, pierwsza pozycja w wynikach szukania, po wpisaniu frazy "PZL 230F Accura" (czas szukania- 2 sekundy): http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=41999 Cytuj
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Napisano 1 Kwietnia 2013 A jakoś nie przyszło mi do głowy by do wyszukiwarki dopisać Accura i znajdowałem tylko materiały o makiecie Skorpiona (czas szukania- 2 sekundy)Od momentu rozpoczęcia wpisywania czy od momentu włączenia strony google? PiterATS jak masz tak pomagać to nie pomagaj wcale, skoro taki ból to dla ciebie. Nikt "do tablicy" cię nie wywoływał, a dzięki twoim prostackim komentarzom zamiast na pomocnika, kreujesz się tylko na forumowego aroganta (no chyba, że taki był zamysł autora) Cytuj
PiterATS Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Skoro ja kreuję siebie na forumowego aroganta, to Ty tym bardziej, zadając takie pytanie na forum i zaśmiecając je, zamiast najpierw poszukać. Skończyłem ten temat, dziękuję Cytuj
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Napisano 1 Kwietnia 2013 Piotr Dmitruk Całkiem fajnie się prezentuje Cytuj
Peter_D Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 To już chyba lepiej pyknąć ten model po swojemu ;) http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?id=216&title=[2pg]pzl-230f_skorpion-148-kitbash+scratch.html Cytuj
Grzes Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 Ciekawostka: makieta z Okęcia nie miała przeszklonej, tłoczonej osłony kabiny, a jedynie ramkę, pokazującą konturNiezłe! No i ja się na to nabrałem i tkwiłem w błędzie tyle lat Dopiero teraz widzę, że nie ma tam oszklenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi