Grzes Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Czy ktoś z szanownego grona zna zawartość tego pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smk_szkwal Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Kiedyś go widziałem, jesli to jest ten, ale nie sądzę aby ktoś jeszcze robił Scorpiona. Model żywiczny pozwalał zrobić samolot w konfiguracji w jakiej była pełnowymiarowa makieta. Co tam było dokladnie nie pamiętam, ale nie był "nadmierni zdetalizowany". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Czy tak trudno wejść na gogle i sobie poszukać? Nie wiem jak można być takim leniem. Proszę bardzo, pierwsza pozycja w wynikach szukania, po wpisaniu frazy "PZL 230F Accura" (czas szukania- 2 sekundy): http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=41999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2013 A jakoś nie przyszło mi do głowy by do wyszukiwarki dopisać Accura i znajdowałem tylko materiały o makiecie Skorpiona (czas szukania- 2 sekundy)Od momentu rozpoczęcia wpisywania czy od momentu włączenia strony google? PiterATS jak masz tak pomagać to nie pomagaj wcale, skoro taki ból to dla ciebie. Nikt "do tablicy" cię nie wywoływał, a dzięki twoim prostackim komentarzom zamiast na pomocnika, kreujesz się tylko na forumowego aroganta (no chyba, że taki był zamysł autora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Skoro ja kreuję siebie na forumowego aroganta, to Ty tym bardziej, zadając takie pytanie na forum i zaśmiecając je, zamiast najpierw poszukać. Skończyłem ten temat, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Piotr Dmitruk Całkiem fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 To już chyba lepiej pyknąć ten model po swojemu ;) http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?id=216&title=[2pg]pzl-230f_skorpion-148-kitbash+scratch.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Ciekawostka: makieta z Okęcia nie miała przeszklonej, tłoczonej osłony kabiny, a jedynie ramkę, pokazującą konturNiezłe! No i ja się na to nabrałem i tkwiłem w błędzie tyle lat Dopiero teraz widzę, że nie ma tam oszklenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi