pankot13 Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Tank chcę zrobić w niemieckim malowaniu.Niestety kupiłem wersję francuską ponieważ w tamtym czasie nie było tej pierwszej w naszych sklepach. Wiem,że różniły się trochę oporządzeniem,ale trudno będzie to co mam w pudełku. Model po podkładzie; Tutaj mam prośbę do oglądających.Może ktoś kleił ten model i ma na zbyciu któreś z niemieckich odznaczeń.Chętnie odkupię któreś z fotki poniżej; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Model po malowaniu. Ponawiam zapytanie o kalkomanię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Walnij na szaro+krzyże =malowanie z Jugosławi i będzie git jak składalność? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Ale super wygląda ta krowa. Ile to ma cm? Już zachorowałem na ten model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Ale super wygląda ta krowa. Ile to ma cm? Już zachorowałem na ten model. Ja z kolei choruję, jak widzę jego cenę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Robert nie jest wcale taki duży.To złudzenie. Dla porównania fotka z Shermanem; Piotrkur spasowanie elementów bardzo ładne. Mierzu cena faktycznie wysoka,ale nie ma innej alternatywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 zawsze można dokupic jeszcze żywicę Model Blasta namiotacz ognia dojdzie ci jeszcze ze2-3 stówki.. jest tak brzydki że aż fajny!jak wszystkie "francuzy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 bert nie jest wcale taki duży.To złudzenie.Dla porównania fotka z Shermanem; No tak. To ta mała wieża stwarza takie złudzenie. Dzięki za fotę jest tak brzydki że aż fajny!jak wszystkie "francuzy" I dlatego że taki brzydki to taki ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Bardzo mocno rozjaśniony . Ciekawe jak będzie wyglądał po filtrach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Bardzo mocno rozjaśniony . Ciekawe jak będzie wyglądał po filtrach. Też mi się to rzuciło w oczy, ale po tym co Piotr pokazał w poprzednich warsztatach o wynik jestem zupełnie spokojny. Taki styl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Bardzo dobrze, że jest tak rozjaśniony. Po zabiegach wszystko się zniweluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Hej, szkoda, że nie poszpachlowałeś osłony jarzma kadłubowego działa i nie nadałeś mu faktury odlewu... obecnie jest tam szpara... Trochę pracy i można uniknąć zakupu kosztownego elementu waloryzacyjnego z żywicy. Lepsza faktura odlewu przydałaby się na wieży i wieżyczce dowódcy... Poszpachlować trzeba było również miejsce klejenia frontu osłony stanowiska kierowcy- to w oryginale jeden element... A poza tym- model "sam się składa"... A gąsienice...- poezja! Nieco informacji o "Francuzach" na: http://www.chars-francais.net/new/index.php?option=com_content&task=view&id=524&Itemid=66 Pozdrawiam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Dzięki rhinoceros. Oglądałem walkaround i nie zwróciłem na to uwagi. http://modelarmour.com/index.php?option=com_content&view=article&id=212:char-b1-bis-walkaround&catid=35:build-features&Itemid=59 Spróbuję to poprawić. Model po filtrach i sido.Już ściemniał Panowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Ale żeś się na tych niemiaszków uparł. Mam takiego, ale wersja francuska no i kalki też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts