pankot13 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Tank chcę zrobić w niemieckim malowaniu.Niestety kupiłem wersję francuską ponieważ w tamtym czasie nie było tej pierwszej w naszych sklepach. Wiem,że różniły się trochę oporządzeniem,ale trudno będzie to co mam w pudełku. Model po podkładzie; Tutaj mam prośbę do oglądających.Może ktoś kleił ten model i ma na zbyciu któreś z niemieckich odznaczeń.Chętnie odkupię któreś z fotki poniżej; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Model po malowaniu. Ponawiam zapytanie o kalkomanię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Walnij na szaro+krzyże =malowanie z Jugosławi i będzie git jak składalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Ale super wygląda ta krowa. Ile to ma cm? Już zachorowałem na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Ale super wygląda ta krowa. Ile to ma cm? Już zachorowałem na ten model. Ja z kolei choruję, jak widzę jego cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Robert nie jest wcale taki duży.To złudzenie. Dla porównania fotka z Shermanem; Piotrkur spasowanie elementów bardzo ładne. Mierzu cena faktycznie wysoka,ale nie ma innej alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 zawsze można dokupic jeszcze żywicę Model Blasta namiotacz ognia dojdzie ci jeszcze ze2-3 stówki.. jest tak brzydki że aż fajny!jak wszystkie "francuzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 bert nie jest wcale taki duży.To złudzenie.Dla porównania fotka z Shermanem; No tak. To ta mała wieża stwarza takie złudzenie. Dzięki za fotę jest tak brzydki że aż fajny!jak wszystkie "francuzy" I dlatego że taki brzydki to taki ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Bardzo mocno rozjaśniony . Ciekawe jak będzie wyglądał po filtrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Bardzo mocno rozjaśniony . Ciekawe jak będzie wyglądał po filtrach. Też mi się to rzuciło w oczy, ale po tym co Piotr pokazał w poprzednich warsztatach o wynik jestem zupełnie spokojny. Taki styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Bardzo dobrze, że jest tak rozjaśniony. Po zabiegach wszystko się zniweluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Hej, szkoda, że nie poszpachlowałeś osłony jarzma kadłubowego działa i nie nadałeś mu faktury odlewu... obecnie jest tam szpara... Trochę pracy i można uniknąć zakupu kosztownego elementu waloryzacyjnego z żywicy. Lepsza faktura odlewu przydałaby się na wieży i wieżyczce dowódcy... Poszpachlować trzeba było również miejsce klejenia frontu osłony stanowiska kierowcy- to w oryginale jeden element... A poza tym- model "sam się składa"... A gąsienice...- poezja! Nieco informacji o "Francuzach" na: http://www.chars-francais.net/new/index.php?option=com_content&task=view&id=524&Itemid=66 Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzięki rhinoceros. Oglądałem walkaround i nie zwróciłem na to uwagi. http://modelarmour.com/index.php?option=com_content&view=article&id=212:char-b1-bis-walkaround&catid=35:build-features&Itemid=59 Spróbuję to poprawić. Model po filtrach i sido.Już ściemniał Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Ale żeś się na tych niemiaszków uparł. Mam takiego, ale wersja francuska no i kalki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi