robert.bednarczyk Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Byśmy sie mogli jeszcze lepiej poznać prezentuję kolejny z moich starszych modeli - Thunderbolta z "Tamki". Zrobiłem go z tego co pamiętam na przełomie lat 2008/2009. Model prawie bez waloryzacji - dorobiłem tylko przewody w silniku i wnękach podwozia. No i oczywiście pilot z austriackiej firmy Hecker & Goros. Z góry przepraszam za koszmarne tło z ręczników papierowych - fotki też mają swoje lata - dziś już nie fotografuje modeli na ręcznikach choć nie ukrywam, że nadal nie urządziłem dobrego warsztatu fotograficznego. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Bardzo przyzwoity Dzbanek. Eksploatacja nie natrętna, wyważona... Ale pilot mnie powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Bardzo mi się podoba, dobra robota! Mam takiego samego w planach, tylko że w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Piękna robota, pilot wymiata. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Miło się ogląda, a pilot rządzi, normalnie widzę jego myśli "lecę po szósty krzyżyk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzięki Koledzy. Bardzo się cieszę, zwłaszcza z tak dobrych opinii n/t pilota. Robię sporo figurek w 1/48 i przykładam do nich szczególną wagę. Dla mnie maszyna bez człowieka to tylko kawał zimnego żelaza, a czasami desek i płótna. Miło się ogląda, a pilot rządzi, normalnie widzę jego myśli "lecę po szósty krzyżyk" No niestety lt Frank Klibbe, bo on był pilotem tej maszyny, nie dał rady dopisać sobie kolejnego krzyżyka. Ale do domu wrócił na własnych nogach.RB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Piękna robota, szczególnie pilot robi duże wrażenie. Może by tak podstawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 (...)No niestety lt Frank Klibbe, bo on był pilotem tej maszyny, nie dał rady dopisać sobie kolejnego krzyżyka. Ale do domu wrócił na własnych nogach.RB hmm... Klibbe was credited with 7 German aircraft downed while flying his P-47 for the 56th Fighter Group. Źródło: www.indianamilitarymuseum.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 (...)No niestety lt Frank Klibbe, bo on był pilotem tej maszyny, nie dał rady dopisać sobie kolejnego krzyżyka. Ale do domu wrócił na własnych nogach.RB hmm... Klibbe was credited with 7 German aircraft downed while flying his P-47 for the 56th Fighter Group. Źródło: www.indianamilitarymuseum.org Dzięki za naprostowanie - słowo daję, że nie wiedziałem i byłem przekonany, że zakończył na 5 zwycięstwach. Coś nie doczytałem albo ze starego łba uleciało Piękna robota, szczególnie pilot robi duże wrażenie. Może by tak podstawkę... Dzięki, a może faktycznie coś pod koła dołożę. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi