bożo wpożo Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Kolejny modelik do ćwiczeń malunków. Poskładany , teraz czeka na szlifowanie , szpachlowanie i uzupełnienie brakujących detali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 No a gdzie masz onych LudziUF co to na puzderku stoi napisane że są inkludet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Fajna "Świnia" się szukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Sam się łapczywie zapatrywałem na pozycję w sklepach. Kiedyś może... Czekam na figurantów! A szczególnie na Lorda Vadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 no w sumie nawet podobny, tylko mu peleryne Ridzu bedziesz musial dorobic z ortalionu konicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Tu była już podobna relacja z rysem historycznym...: viewtopic.php?f=89&t=20193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Joł . Udało się pośpiesznie zlepić do końca to cóś i mogę zaczać ćwiczyć dalej malowanki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Popsikałem ciemnym kolorem , na to lakier do włosów i zielony . Po czym obtłukłem pundzlem i szczotką do zębów. Dość mocno się obiła torpedka . Będę z tym żył . Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Szkoda , gdyż byłoby miło usłyszeć to z Twych ust koralich Starałem się do Twych współporad dostosować , wyszło jak widać , choć dobrze wiemy , że daleko jeszcze do dobrego prawdziwego Kamilowania szczotką do zębów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Maja 2013 Autor Share Napisano 1 Maja 2013 Dalszy ciąg szmacenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi