rhinoceros Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Ciężka była zima w '46! Czekam niecierpliwie na finał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 No muszę się spiąć, E-25 mnie absorbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 A możesz mi napisać jak uzyskujesz takie fajne efekty zdartego, wytartego, zimowego kamuflażu? Świetnie to wygląda Ten czołg mi się cholernie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Maja 2013 Autor Share Napisano 29 Maja 2013 Zimowy zdarty to farba z opóźniaczem zrywana selektywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2013 W wolnej chwili (diorama do E-25 schnie) dodałem parę detali do Leosia - 2 szekle, U-hooks zostały pomalowane i zamocowane - jeden na miejscu transportowym drugi na szekli, antena do radia dalekiego zasięgu Fug 8 oraz zwykła Fug 5/7. Zostało jeszcze trochę zabawy z detalami. Zdjęcia robione 1 zdechłą lampą także musiałem na Photoshop'ie rozjaśnić a więc kolory są przekłamane do galerii już użyję porządnego oświetlenia. Do pełnej gotowości pozostaje dobrać pigment na panele (kolor do dobrania) i dać werniks, jeszcze się zastanawiam czy dać mat czy satynowe (a la mokre) wykończenie. Poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 efekt "brudzingu" piorunujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Piękna praca jestem pod wielkim wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi